Maxivision on paras tapa katsoa televisiota.

Maxivision laajakaista TVMaxivision on kaikkialla Suomessa toimiva TV-palvelu, jonka maksu-TV -kanavat välitetään televisioon minkä tahansa operaattorin 2 Mbps tai nopeamman laajakaistaliittymän ja Maxivisionin HD-digiboxin kautta.

Voit vaihdella tilaamiasi TV-palveluja vaikka kuukausittain ja pääset katsomaan valitsemiasi kanavia jo 30 sekunnissa! Ohjelmat voi ajastaa netissä ja tallentaa vaikka kymmeniä maksukanavia yhtäaikaisesti. Palveluja voi tilata my.maxivision.fi –palvelukeskuksesta netissä vuorokauden ympäri.

Valittavana on yli 140 kanavaa

Maxivisionin lisäkanavilta ja kanavapaketeista löytyy teemoittain ryhmiteltynä elokuvia, viihdettä, urheilua, lastenohjelmia, tiedettä, historiaa, musiikkia, luonto-ohjelmia, aikuisviihdettä ja paljon muuta. Myös ruotsin- ja venäjänkielistä ohjelmistoa on kattavasti. Et joudu tilaamaan täytekanavia! Kun asiakas on tilannut Maxivision-peruspalvelun, voi hän valita muut palvelunsa vapaasti Maxivision-kanavapaketeista, lisäkanavista ja tallennustilasta.

Maxivision-peruspalvelu sisältää:

- Suomen vapaat digi-TV-kanavat laajakaistan kautta.
- 5 lisäkanavaa: Taivas TV7, Eurosport, Discovery Channel, Deutsche Welle, TV5 Monde.
- Kahden viikon ohjelmaopas (EPG) netissä ja digiboxissa.
- Foreca-sääpalvelu digiboxissa.

Katsele silloin kun haluat

Maxivision tv-palvelussa tallenteet tallentuvat verkkoon Aikakoneeksi nimetyn palvelun avulla. Tallennukset voi ajastaa missä ja milloin tahansa netistä. Tv-sarjat tai muut mielenkiinnon kohteet voi ajastaa myös automaattisesti. Mahdollista on myös tallentaa vaikka kaikkia tilattuja kanavia yhtäaikaisesti ja katsoa samalla haluamaansa kanavaa televisiosta.

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, joten paketin tilaaminen on riskitöntä.

Tietoa palveluntarjoajasta

Maxivision on oman sloganinsa mukaan TV-viihteen vapaustaistelija, joka kuuluu Maxisat-konserniin.

Maxisat-konsernin yritykset suunnittelevat ja toteuttavat vaativia informaatio- ja tietoliikenneratkaisuja yrityksien, yhteisöjen ja kuluttajien tarpeisiin. Maxisat-konserni on toiminut vaativien tietoliikenne-, asennus- ja tv-palveluiden asiantuntijana jo yli 25 vuotta.

Kenelle Maxivision laajakaista-TV sopii?

Maxivision.fi-palvelu on käytettävissä kaikkialla Suomessa ja kaikilla Internet-operaattoreilla. Voidaankin sanoa, että Maxivision tarjoaa “Kaapelin sinne, minne kaapeli ei ylety.”

Palvelu sopii myös erinomaisesti ihmisille, jotka eivät halua sitoutua määräaikaisiin sopimuksiin. Useimmilla kilpailijoilla on suppeampi kanavavalikoima alkaen 15 €/kk, mutta Maxivision tarjoaa 140 kanavaa alkaen 6 €/kk.